LOCATIES - 8
SPREIDING - Amsterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Zaandam, Groningen
BEZOEKERS - 205.600 PER MAAND
MEDIABEREIK - 102.800 PER MAAND

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor acties en campagnes?

sales@csdigitalmedia.nl
Of bel met 020 - 697 07 46.

Wij leveren graag maatwerk. Snel en effectief.

DE PATHÉ BIOSCOPEN GROEP

Pathé is synoniem voor filmentertainment. Zowel qua techniek als qua services en voorzieningen scoort Pathé telkens weer hoog bij haar bezoekers. Niet alleen in de zaal, maar ook in de lounges.

Media Landscape verzorgt de programmering en het beheer van de schermen.
In de theaters wordt op verschillende plekken via de schermen een specifieke programmering gepresenteerd. Bij de kassa is de informatie primair gericht op: aanvangstijden/welke film in welke zaal/aantal beschikbare stoelen. Bij de buffetten worden speciale acties gepresenteerd en in de lounges/lobby worden de bezoekers middels trailers en andere branded content verpoosd en geïnspireerd.

Op 8 locaties kunnen de schermen ook gebruikt worden voor commerciële acties en campagnes. Voor tal van producten die targetten op de (veelal) jongere doelgroep en entertainment, show/film/glamour, als Umfeld verkiezen zijn de Pathe-theaters prima locaties.

Om producten te presenteren maar ook om consumenten te betrekken bij acties. Met bij voorbeeld interactieve (sms, mobiel internet) acties of directe verwijzingen naar dichtstbijzijnde verkooppunten.

Media Landscape BV • Vliegtuigstraat 26 • 1059 CL Amsterdam
tel: 020 - 851 55 65 • email: support@medialandscape.com